Program Bimbingan Secara Online

Program Bimbingan Secara Online

Nota : Scroll ke bahagian paling bawah untuk terus daftar dan buat pembayaran.


KINI SEMUA ORANG BOLEH IMPORT BARANG DARIPADA CHINA!

 

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

 

Sebelum tu izinkan kami memperkenalkan siapa kami dahulu.

 

Rahsia Import China atau RICH adalah sebuah program komuniti hasil gabungan peniaga daripada pelbagai bidang dan diuruskan dibawah syarikat berdaftar Quebiz Nuebiz Sdn Bhd [ 1113254 K ] .

 

Kepakaran kami adalah dalam bidang import barangan China dan perniagaan kami sudah melebihi 13 tahun serta sangat berpengalaman dalam bidang pengurusan logistik.

 

Program RICH ini adalah sebuah program sepenuh masa. Fokus kami adalah untuk membantu ahli program RICH agar mampu dan berjaya mendapatkan produk terus dari China secara online tanpa perlu ke China.

 

Kami beroperasi di Ipoh, Perak  dan yang terbaru di Marang, Terengganu.

 

Pelbagai usaha, panduan dan program telah kami jalankan. Malah kami menyediakan khidmat sokongan dan bantuan khas di pelbagai medium seperti Facebook, Whatsapp dan Telegram agar dapat membantu semua ahli yang menghadapi masalah sepanjang proses pembelian barang daripada China.

 

Kami amat memahami keperluan anda sebagai peniaga dan pemborong kerana kami juga peniaga sama seperti anda.






APA KATA PESERTA PROGRAM RICH?

 

” Sebelum ini saya gunakan bantuan rakan saya di China untuk tolong shipping barang, rupanya ada cara mudah dan murah yang saya tak tahu lagi . Memang saya sangat berpuas hati apabila menyertai program ini ” – Ahmad Fahmy

 

” Website china ni banyak saya dah tahu, tapi tak sangka pula ada teknik nak cari barang yang murah. Saya sebelum ni tengok biasa saja web tu. Memang banyak membantu program ini terutama untuk saya yang kaki shopping online , murah murah beb! ” – Mustaqim Sharin

 

” Tak pernah tahu pasal web china . Dulu takut takut je nak beli barang dari luar negara, sekarang dah tak risau sebab dah tahu cara sebenar . Barang memang murah dan yuran tu apa lah sangat sebab boleh dapat berganda ganda semula ” – Intan Amira

 

 

RAHSIA IMPORT CHINA (RICH)

Program Bimbingan Secara Online

Mudah | Cepat | Murah

 

APA ITU PROGRAM RICH?

Program ini adalah program bimbingan online untuk anda belajar cara mendapatkan produk terus dari China tanpa perlu ke China. Program ini telah bermula sejak 2013 dan masih berjalan sehingga kini. Keahlian kini sudah mencecah hampir 10,000 orang.

 

BAGAIMANA AHLI AKAN DIBIMBING SEPANJANG PROGRAM?

Ahli yang menyertai program ini akan dibimbing secara online iaitu melalui Facebook / Whatsapp dan Telegram . Ahli akan di serap masuk ke group tertutup Facebook bagi sokongan sepenuhnya. Kini ditambahbaik dengan Video Panduan Step-By-Step bagi memudahkan pemahaman ahli-ahli RICH.

 

SIAPAKAH YANG SESUAI MENYERTAI PROGRAM INI?

Siapa saja yang ingin mendapatkan produk atau barangan terus dari China boleh menyertai program ini. Tidak kira anda peniaga kecilan atau pemborong besar atau pengguna biasa.

 

APAKAH PRODUK/BARANGAN YANG BOLEH DIBELI NANTI?

Lebih 800 juta senarai produk dari pelbagai kategori boleh di beli terus secara online.

 

ADAKAH HARGA YANG DITAWARKAN BENAR-BENAR MURAH?

Kami telah melakukan perbandingan dari pelbagai sumber dan terbukti harga yang di tawarkan adalah sangat murah.

 

ADAKAH PEMBELIAN PERLU DIBUAT SECARA BORONG?

Tidak perlu borong , anda juga boleh membeli hanya 1 unit sahaja dan mendapat harga yang murah.

 

BAGAIMANA CARA PEMBELIAN DAN PEMBAYARAN NANTI?

Sangat mudah , kami akan berikan anda laman web (website) pembekal dari China dan anda boleh terus membeli di web tersebut dengan membayar menggunakan online banking seperti Maybank2u, CimbClick, RhbOnline, AmBank dan lain-lain.

 

BAGAIMANA PROSES PENGHANTARAN BARANG NANTI DAN BERAPA LAMA UNTUK SAMPAI?

Penghantaran ada di sediakan di web tersebut iaitu shipping melalui udara dan tempoh 3-5 hari sahaja untuk sampai ke alamat anda.

 

 

KELEBIHAN PROGRAM RICH

 

TEKNIK ASAS NIAGA ONLINE

Kami juga akan kongsikan teknik dan tips perniagaan online terkini seperti cara untuk mula berniaga di facebook. Perkongsian ini adalah percuma untuk ahli program kami. Perkongsian ilmu ini sangat bermanfaat dan akan dapat membantu ahli mempertingkatkan lagi jualan dan perniagaan secara online.

 

KOMUNIKASI MUDAH

Sekiranya anda menghadapi masalah sepanjang proses pembelian barang di China, anda boleh mendapatkan bantuan terus melalui group Whatsapp/Telegram/Facebook . Hubungi sahaja staf-staf kami, mereka akan bantu anda. Berbeza dengan pembelian panduan lain, anda hanya akan mendapat group support yang di kendalikan sendiri oleh penyedia panduan tersebut sahaja.

 

BIMBINGAN SEPANJANG HAYAT

Pihak kami akan membimbing anda sehingga anda mahir untuk membeli/mengimport barangan daripada China . Kami telah menubuhkan pasukan sokongan khas RICH untuk memberi sokongan dan bantuan agar memudahkan ahli-ahli RICH. Bimbingan kami adalah sepanjang hayat. Kami tidak akan abaikan anda. Ini janji kami!

 

KASTAM DAN CUKAI

Kami akan kongsikan berkenaan prosedur kastam dan cukai yang biasa di kenakan pada barangan import. Isu cukai dan penahanan kastam bukan lagi masalah setelah anda mengetahui cara yang betul dan prosedur sebenar import barangan luar negara. Kami akan bimbing anda.

 

KOMISEN REFFERAL/AFFILIATE

Perkenalkan program ini kepada rakan anda yang lain sekiranya ia sangat bermanfaat dan anda akan di bayar komisen sebagai penghargaan. Komisen sehingga RM70.00 untuk setiap rakan anda yang menyertai program ini.


MASIH ADA MASALAH UNTUK FAHAM PANDUAN?

Datang terus ke pejabat kami di Ipoh atau Marang. Kami akan bantu anda sampai anda boleh membeli dengan sendiri. Kami tidak akan biarkan anda terkapai-kapai. Ini komitmen kami untuk bantu anda sedaya upaya kami!

 

UPDATE JULAI 2018 : VIDEO PANDUAN STEP-BY STEP

 

- VIDEO PANDUAN RICH

Video Tutorial 1:

Pendaftaran di Website ******

Video Tutorial 2:

Pendaftaran Alamat Di Website ******

Video Tutorial 3:

Teknik Carian Menggunakan Keyword

Video Tutorial 4:

Teknik Carian Mengunakan Gambar

Video Tutorial 5:

Cara Pembelian Mengunakan Direct Delivery

Video Tutorial 6:

Cara Pembelian Menggunakan Forwarder

Video Tutorial 7:

Cara Bayar Warehouse Forwarder

 

- VIDEO ADVANCE RICH

Video Advance 1:

Cara Chatting Dengan Seller

Video Advance 2:

Cara Minta Diskaun Dengan Seller

Video Advance 3:

Cara Logout Akaun Website ******

Video Advance 4:

Cara Carian Barang Melalui Kedai

Video Advance 5:

Cara Simpan Barang As A Favorite

Video Advance 6:

Cara Reset Password Website ******

Video Advance 7:

Cara Login Webite ****** Jika Lupa User Name

Video Advance 8:

Cara Refund Duit

 

- VIDEO BONUS RICH

Video Bonus 1:

Pengenalan Mobile Apps Website ******

Video Bonus 2:

Cara Pembelian Menggunakan Mobile Apps Website ******

Video Bonus 3:

Cara Pembelian Di Website Borong ( Website ********)

 

- VIDEO PANDUAN PEMBELIAN BARANG DARI WECHAT


- LIST ID SELLER WECHAT


- VIDEO PANDUAN CARA UNTUK TRANSLATE GAMBAR YG ADA TULISAN CINA.



LIFETIME FULL SUPPORT DARIPADA RICH

 

- FACEBOOK GROUP SUPPORT

- TELEGRAM GROUP SUPPORT

- WHATSAPP PERSONAL SUPPORT

- LIVE FACEBOOK SOAL JAWAB DALAM GROUP SUPPORT



 

LIFETIME FULL SUPPORT DARIPADA RICH

 

- FACEBOOK GROUP SUPPORT

- TELEGRAM GROUP SUPPORT

- WHATSAPP PERSONAL SUPPORT

- LIVE FACEBOOK SOAL JAWAB DALAM GROUP SUPPORT

 

 

 

BONUS !!!!

 

RICH GROUP POOL ORDER


PERSONAL SHOPPER


VIDEO PANDUAN ASAS FBADS


VIDEO PANDUAN ASAS SHOPEE MALAYSIA






  





 

ANTARA TESTIMONI AHLI RICH









KEAHLIAN TERKINI RICH



9,948 orang ahli RICH (Terkini 10,063)


Kami telah membantu hampir 10 ribu usahawan di seluruh Malaysia untuk mengimport barang jualan daripada China. Tiba masanya untuk kami bantu anda pula. Usah bertangguh lagi. Inilah masanya.



KOMUNITI RICH BUKAN SEKADAR MENGAJAR ANDA UNTUK BORONG DI CHINA, KAMI INGIN MENJADIKAN ANDA USAHAWAN YANG BERJAYA!


SERTAI KAMI SEKARANG!


Nota : Untuk akses segera (24jam), gunakan Kaedah Pembayaran "Perbankan Atas Talian (Billplz)".


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Program Bimbingan Online Import China
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel quebiznuebiz@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaQuebiz Nuebiz Sdn Bhd
No. Akaun558220608806
Buka Maybank2u  
PenamaRICH 1688 RESOURCES
No. Akaun8603391855
Buka CIMB Clicks  

PENGESAHAN